For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Je kunt je aanmelding voor de Executive MSc in Insurance & Risk online starten. Check eerst of je voldoet aan de toelatingseisen.

Belangrijke data

Inschrijfdeadline

Start

31 augustus 2024 September 2024

Toelatingseisen

Je wordt toegelaten tot de Executive MSc in Insurance & Risk als je:

  • minimaal een afgeronde HBO-bachelor hebt;
  • voorkennis hebt van wiskunde (wiskunde B op havo-niveau of wiskunde A of B op vwo-niveau);
  • minimaal 1 tot 1,5 jaar werkervaring in de verzekeringsbranche hebt.

Pre-master nodig

Voor kandidaten met een hbo-diploma is er een korte pre-master beschikbaar. Een pre-masterprogramma wordt bepaald door de programmadirectie en bestaat uit minimaal 14 ECTS. Je kunt ook deficiëntievakken bij een andere universiteit in Nederland volgen. Neem voor meer informatie contact op via emir@uva.nl.

Hoe kan ik me aanmelden?

De inschrijfprocedure van de Executive MSc in Insurance & Risk bestaat uit 3 stappen:

1. Neem contact op

Schrijf je in voor een voorlichtingsavond of stuur een e-mail naar emir@uva.nl en je ontvangt een uitnodiging voor een oriëntatiegesprek.

2. Oriëntatiegesprek

In het oriëntatiegesprek bekijken we met de programmadirecteur of de opleiding aansluit op je wensen en/of die van je werkgever. We kijken ook of je in aanmerking komt voor vrijstellingen of dat je eerst pre-mastervakken moet volgen.

3. Het inschrijfformulier.

Als de uitslag van het oriëntatiegesprek positief is, ontvang je het inschrijfformulier en kun je je inschrijven voor de opleiding.

Kosten

Cursusgeld € 9.000 per jaar*
Duur 24 maanden

*Het collegegeld voor een evt. 3e jaar is € 5.000 of € 2.500 per half jaar.

Wat is inbegrepen?

Het cursusgeld is voor het hele programma, waaronder alle vakken en examens. De kosten van studieboeken zijn niet inbegrepen.

Betalingen

Zodra je begint, volgt de factuur voor het collegegeld. Je kunt het collegegeld in termijnen betalen. 

Financiering

Levenlanglerenkrediet

Bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) kunnen professionals die in Nederland wonen en werken een lening aanvragen voor het cursusgeld via Levenlanglerenkrediet. Dit geldt alleen voor masteropleidingen. Ga voor meer informatie over deze lening naar de website van DUO.