For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Na afronding van de Executive MSc in Insurance & Risk kun je een carrièrestap maken of je huidige positie naar een hoger niveau tillen. Met je begrip van de branche en het vakgebied ben je uitstekend in staat om een overkoepelende adviesrol te vervullen.

Wat betekent deze master voor jouw carrière?

Internationaal erkende MSc titel

Triple crown

Met een MSc van de Amsterdam Business School laat je zien dat je aan een van de beste business schools ter wereld hebt gestudeerd. Wij behoren tot de 1% business schools wereldwijd met een Triple Crown accreditatie. Bovendien zijn we onderdeel van de Universiteit van Amsterdam. De UvA staat als hoogst genoteerde Nederlandse universiteit in de mondiale top 100 van de QS Rankings op en behoort tot de 4% van hoogst beoordeelde instellingen.

Groot netwerk studenten en alumni

Tijdens je studie aan de Amsterdam Business School werk je niet alleen aan je ontwikkeling, maar ook aan je netwerk. Je ontmoet gastdocenten uit het hele land en hebt toegang tot een groot netwerk van alumni. 

Welke functie hebben onze alumni?

  • Business expert Pensioenen - ASR
  • Secretaris - Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
  • Hoofd Finance & Control - Pensioenfonds UWV