For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Executive MSc in Insurance & Risk

Contact

Wil je meer weten over de Executive MSc in Insurance & Risk? Heb je een specifieke vraag over het curriculum of over de Amsterdam Business School? Neem contact met ons op.

Ons team

T: 020 525 6132
E: vzk@uva.nl

Programmamanager

Jaap van der Laag is de programmamanager voor de Executive MSc in Insurance & Risk. Tijdens je studie aan de Amsterdam Business School kun je bij hem terecht met al je vragen. Ook als je nog niet bij ons studeert en meer wil weten, kun je contact met hem opnemen.

J.C. (Jaap) van der Laag BSc

Faculty of Economics and Business

Institute of Executive Programmes

Programmadirecteur

Rob Wagenvoord is onze programmadirecteur. Hij is eindverantwoordelijk voor het curriculum, de inhoud en de kwaliteit van het programma.

R.G. (Rob) Wagenvoord MSc

Faculty of Economics and Business

Section Quantitative Economics

Coördinatoren

Marc Hendrikse is coördinator van de afstudeervariant Verzekeringskunde. Daarnaast is hij directeur van het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS), bijzonder hoogleraar handels- en verzekeringsrecht (JPR advocaten leerstoel) aan de Open Universiteit en universitair hoofddocent privaatrecht aan de UvA.

Prof. mr. M.L. (Marc) Hendrikse

Faculty of Law

Dep. Private Law

Arjen Ronner is de coördinator voor de afstudeervariant Enterprise Risk Management. Hij werkt als Executive Director bij Aon Risico Management en is als bijzonder hoogleraar Schade-Actuariaat verbonden aan de Vrije Universiteit.

Adres Amsterdam Business School

Plantage Muidergracht 12
1018 TV Amsterdam