For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Executive MSc of Internal Auditing

Aanmelding en toelating

Heb je een MSc-, RA-, RE- of RC-titel? Dan word je in principe direct toegelaten tot de Executive MSc of Internal Auditing. Heb je een relevant hbo-diploma, dan bepalen we op basis van je cv en een intakegesprek onder welke voorwaarden je je kunt inschrijven. Als je zeker wilt weten of je aan de eisen voldoet, doe dan de CV Quick Scan.

Verkort programma RA-, RE- en RC-titels

Registeraccountants (RA’s), registercontrollers (RC’s) en register EPD-auditors (RE’s) kunnen een verkort EMIA-traject volgen. Het eerstvolgende instroommoment voor verkort programma RA-, RE- en RC-titels is september 2022. Ben je geïnteresseerd in het verkorte programma dan verzoeken wij je om met ons contact op te nemen vanwege de beperkte beschikbare plaatsen.

Inschrijving

Voldoe je aan de toelatingseisen en ben je geïnteresseerd in het volledige programma van de RO-opleiding of het verkorte traject dan ontvang je van ons een uitnodiging om je in te schrijven voor de opleiding.

Start februari 2023

De start voor het volledige programma is vrijdag 10 februari 2023.

Kosten

Voor het eerste en het tweede jaar is het cursusgeld € 13.750 per jaar. Dit tarief geldt voor start september 2022. Voor een eventueel derde collegejaar is het cursusgeld € 2.500 per semester.  

Overige kosten

Literatuur en eventuele andere bijkomende kosten zijn niet in het cursusgeld inbegrepen. De totale kosten voor boeken in het eerste en het tweede jaar bedragen tussen de € 1.800 en € 2.000. Eventuele syllabi zijn digitaal beschikbaar. Wil je het externe CIA-examen afleggen, dan betaal je die kosten apart aan de IIA.

Belastingaftrek

Als je in Nederland belasting betaalt, zijn studiekosten, zoals het cursusgeld en boeken vaak aftrekbaar. Op de website van de Belastingdienst vind je hier meer informatie over.

Contact

Heb je vragen over de Executive MSc of Internal Auditing? Neem contact met ons op.