ABS in the media

Researchers of the Amsterdam Business School are frequently present in Dutch media. Below, you find an overview of media publications (Dutch only).

If you have another online news publication to add on this page, please email the link to the publication to redactie-feb@uva.nl.

Ans Kolk: focus op duurzame mobiliteit verhoogt koersen
Duurzame mobiliteit is lang een belangrijk thema geweest in de auto-industrie, na zorgen over klimaatverandering, toenemende regelgeving en de voortdurende behoefte om te voldoen aan milieueisen. Dit concludeert onderzoek van Ans Kolk e.a. Investorplace, 14 september 2020.
Moeten bedrijven van de beademing af? 'We houden innovatie tegen'
Arnoud Boot: 'dat het kabinet er in tijden van onzekerheid voor koos om de economie te bevriezen, was goed. Maar door die strategie nu langer te volgen, houdt het kabinet innovatie tegen.' Nu.nl, 11 september 2020.
Alle publicaties van ABS in the media
Bekijk alle mediapublicaties van de Amsterdam Business School
Kennisnieuwsbrief Eureka!
Lees meer over onderzoeken waar onze wetenschappers zich mee bezighouden