For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
Postmaster Accountancy
Aanmelding en toelating

Aanmelding en toelating

Toelatingseisen

Je kunt de Postmaster Accountancy volgen als je:

  • al je master- en deficiëntievakken hebt afgerond of nog maximaal 18 ECTS open hebt staan;
  • je masterscriptie hebt afgerond;
  • in het bezit bent van een geldig instroomadvies.

Als je een buitenlandse vooropleiding hebt en Nederlands niet je moedertaal is, dien je in het bezit te zijn van een diploma Staatsexamen Nt2, niveau B2.

Vraag een instroomadvies aan

Inschrijven: zo werkt het

Wil je de PMA volgen? Doe dan eerst de CV Quick Scan; aan de hand daarvan bepalen we of je toelaatbaar bent. Ook toetsen we je vooropleidingen aan de eindtermen Accountancy van de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding. Je ontvangt van ons een instroomadvies.

Deadline inschrijving

Als je op het eerstvolgende startmoment 1 februari 2021 wilt starten, vraag dan uiterlijk 1 november 2020 een instroomadvies aan en schrijf je uiterlijk 3 januari in.

Kosten

Het cursusgeld voor de opleiding is € 5.350 per jaar. Als je na 2 jaar nog niet bent afgestudeerd, kost elk volgend halfjaar € 2.700 extra. Kosten voor literatuur en eventuele deficiëntievakken (€ 200 per ECTS) zijn niet inbegrepen.

Financiering

Het cursusgeld is fiscaal aftrekbaar. Als je in Nederland woont en werkt, kun je het cursusgeld van de belasting aftrekken. In 2020 kun je maximaal € 15.000 aftrekken. Ga voor meer informatie over belastingaftrek naar de website van de Belastingdienst.

Contact

Heb je vragen over de Postmaster Accountancy?