For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Waarom kiezen voor de Post-Master Accountancy?

Verzekerd van je status als register accountant

Lees meer
De PMA volg je samen met de 3-jarige Praktijkopleiding Assurance. De combinatie zorgt ervoor dat jij straks verzekerd bent van je RA-titel.

Combineer data science én soft skills

Lees meer
In ons vak Data Science for Auditors staan we uitgebreid stil bij datagebruik. Daarnaast is er aandacht voor soft skills, zoals ethiek, overtuigen, presenteren en werken in teams.

Uitstekende reputatie

Lees meer
Met een Post-Master-diploma van de Amsterdam Business School laat je zien dat je aan een van de beste business schools ter wereld hebt gestudeerd.

Persoonlijke aandacht

Lees meer
Naast hoorcolleges volg je werkgroepen met maximaal 35 studenten. Er is veel ruimte voor discussie, onderlinge interactie en je hebt tijd om dieper op de stof in te gaan.

Past deze studie bij jou? 

De Post-Master Accountancy is gericht op professionals met een MSc in Accountancy (of andere wetenschappelijke master) die aan de slag gaan of al werkzaam zijn in een auditfunctie bij een accountantsorganisatie of overheidsdienst. 

Hulp nodig? 

Vraag een instroomadvies aan en we zoeken uit of je toelaatbaar bent en of je deficiënties op moet lossen voor je aan de Post-Master Accountancy kunt beginnen.

Wat ga je leren?

  1. Tijdig opmerken van relevante, actuele ontwikkelingen, problemen signaleren en analyseren om tot effectieve oplossingen te komen.
  2. Afwegen van belangen en standpunten in geval van conflicten en onderhandelingen.
  3. Effectieve interviewtechnieken toepassen en je standpunten op overtuigende wijze communiceren. 
  4. Verifiëren van de kwaliteit van financiële en niet-financiële informatie. 
  5. Het analyseren van de effectiviteit van de bedrijfsprocessen en het leren toepassen van een data-driven audit. 
Haala Aarab - Alumnus Post-Master Accountancy
Copyright: nee
Met het volgen van de RA-opleiding heb ik waardevolle kennis en vaardigheden verworven op het gebied van hard én soft skills. Haala Aarab - Alumnus Post-Master Accountancy Lees Haala's testimonial

Groepssamenstelling 

We houden onze klassen klein en persoonlijk voor een optimaal leerproces. Je medestudenten zijn professionals met waardevolle ervaringen en hun eigen expertise. Er is veel ruimte om van elkaar te leren en je netwerk uit te breiden. Tijdens de colleges breng je je eigen praktijkervaring mee, neem je actief deel aan discussies en reflecteer je op je eigen handelen. 

Geslacht

35% vrouw
65% man

Gemiddelde leeftijd

27 jaar

Feiten & cijfers
Diploma
Certificaat, RA
Type
Contractonderwijs
Vorm
Deeltijd
Studielast
60 EC, 24 maanden
Voertaal
Nederlands
Toelatingseisen
Vooropleiding nodig
Start
Februari, september
Kosten
€ 6.950 per jaar
Locatie
Roeterseilandcampus