For best experience please turn on javascript and use a modern browser!

Carrière

Maak carrière als accountant

Als registeraccountant bekleed je een belangrijke maatschappelijke functie waarin je een bijdrage levert aan de betrouwbaarheid van financiële informatie. Je kunt aan de slag als accountant, maar ook als controller, financieel directeur of CEO. Je weet als geen ander hoe je processen en activiteiten moet vertalen in (financiële) kerngetallen. Daarmee heb je een zeer goede uitgangspositie op de arbeidsmarkt.

Jouw vaardigheden na de Postmaster

Het accountantsberoep is constant in beweging en verandert mee met de ontwikkelingen in de maatschappij. De Postmaster Accountancy zorgt ervoor dat je niet achterblijft bij deze veranderingen en dat je verder komt op je carrièrepad als accountant.

Je beschikt na afronding van de Postmaster over de volgende vaardigheden:

  • Je bent in staat om relevante, actuele ontwikkelingen in het vakgebied en het beroep tijdig te signaleren en waar nodig te implementeren binnen je organisatie.
  • Je kunt nieuwe informatie en ideeën genereren, analyseren en verwerken.
  • Je bent in staat problemen te signaleren en te analyseren om tot effectieve oplossingen te komen.
  • Je kunt, in geval van conflicten en onderhandelingen, belangen en standpunten afwegen om bij te dragen aan een voor alle betrokken partijen acceptabel resultaat.
  • Je kunt in gesprekken effectieve interviewtechnieken toepassen en je ideeën, meningen en standpunten op taalkundig juiste, bondige, begrijpelijke en overtuigende wijze communiceren en presenteren.

Contact

Heb je vragen over de Postmaster Accountancy?