For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Executive Master of Finance & Control

Carrière

Met een Executive Master of Finance & Control verdiep je jouw kennis van finance en accounting. Na afronding krijg je de internationaal erkende titel Master of Science en mag je de titel van registercontroller (RC) voeren.

Voor finance-professionals met ambitie

Wat het EMFC-programma van de Universiteit van Amsterdam onderscheidt, is de focus op het vormgeven van de (digitale) transformatie van de financiële functie om de business optimaal te ondersteunen. Je leert meer over leadership en strategy, operational excellence, data analytics en technologie. Je ontwikkelt je niet alleen tot een betere business partner, maar ook tot een 'decision shaper'.

Chartered Global Management Accountant

Na het afronden van je Executive Master of Finance & Control kun je bij de Vereniging van Register Controllers (VRC) het Strategic Case Study Exam halen, waarna je ook de wereldwijd gebruikte titel 'Chartered Global Management Accountant' (CGMA) mag gebruiken. Meer hierover vind je op de website van de VRC.

Wat betekent digitale transformatie voor het werk van controllers?

De groeiende belangstelling voor digitale transformatie en agile werken verandert het werk van controllers. Lees het interview met Hans Borgman over de actuele ontwikkelingen, uitdagingen en do's & dont's.

Copyright: FEB
Toen ik me inschreef voor de EMFC had ik niet verwacht dat ik zoveel zou leren van accounting en finance, als ook van gebieden zoals technologie en data. Dit heeft mij zeker geholpen bij de mooie stappen die ik daarna heb mogen maken. Jan-Hein Paes RC, Senior Manager Finance Innovation bij T-Mobile, alumnus EMFC

Wat doet de EMFC-opleiding voor je carrière?

Deze EMFC-opleiding is er voor finance-professionals met ambitie. Uit de resultaten van een survey onder alumni blijkt dat de EMFC je carrière inderdaad in een stroomversnelling brengt.*

* Bron: Survey onder EMFC-alumni, voorjaar 2020