For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
MBA in Healthcare Management

Kosten

Lees hier alles over kosten, betalingen en mogelijke financiering van je opleiding.

Kosten

Je investering voor de MBA in Healthcare Management is € 37.000. Dit bedrag is inclusief je enrolment fee. Je kan het collegegeld in 8 termijnen betalen. 

Wat is inbegrepen?

Het cursusgeld is voor het hele programma, waaronder alle vakken, examens, de internationale studiereis en gebruik van de online bibliotheek. De kosten van studieboeken zijn niet inbegrepen en komen neer op € 400 tot € 500 per jaar.

Korting voor UvA-alumni

UvA-alumni die zich voor de MBA in Healthcare Management aanmelden, komen in aanmerking voor € 2.500 korting op het cursusgeld.

Early Bird korting

Kandidaten die voor 1 oktober 2023 hun inschrijving in de online inschrijftool indienen, komen in aanmerking voor € 3.000 korting op het cursusgeld.

Financiering

  • Bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) kunnen Nederlandse en buitenlandse professionals die in Nederland wonen en werken een lening aanvragen voor het cursusgeld via Levenlanglerenkrediet. Dit geldt alleen voor masteropleidingen. Ga voor meer informatie over deze lening naar de website van DUO.
  • Overtuig je werkgever om je studie te financieren. Een MBA heeft namelijk niet alleen voordelen voor jou als student, maar ook voor je werkgever.

Contact

Heb je vragen over de MBA in Healthcare Management?