For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

'De docenten waren heel kundig, vakbekwaam en zaten vol energie. Hierdoor werd interactie binnen de groep ook gestimuleerd.'

Arco Ottenhof – Adviseur Duurzaamheid in de telecommunicatie sector

'Ik heb een technische duurzame achtergrond, maar ik wilde me graag meer verdiepen in het marketingaspect van het vak. Ik wilde meer leren over wet- en regelgeving, overtuigingskracht en innovaties. Duurzaamheid is enorm belangrijk en wordt alleen maar meer belangrijker. Marketeers hebben een grote rol in de duurzame transitie, maar lopen nu nog achter in hun daden. Marketing kan hier echt verandering in brengen. Daarom besloot ik deel te nemen aan de masterclass Marketing & Duurzaamheid.

De 2 dagen van de masterclass zijn voorbij gevlogen en het programma had best nog langer mogen duren. De docenten waren heel kundig, vakbekwaam en zaten vol energie. Hierdoor werd interactie binnen de groep ook gestimuleerd.

Tijdens de masterclass heb ik geleerd hoe je jezelf als bedrijf kunt onderscheiden, hoe je een groep mee kunt nemen in je verhaal, hoe je binnen de lijntjes kleurt en hoe – en wanneer – je dat vooral niet moet doen. Als je nog twijfelt of deze masterclass ook iets voor jou is, dan kan ik hem je van harte aanbevelen.'