For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Bedrijfskunde in deeltijd

Carrière

Wat kan Bedrijfskunde in deeltijd betekenen voor jouw carrière?

50% van onze alumni zegt dat ze het deeltijd masterprogramma Bedrijfskunde kunnen gebruiken om hun droombaan te verwezenlijken.*

1. Je netwerk uitbouwen

Tijdens de opleiding heb je alle gelegenheid om je netwerk uit te breiden. Je maakt kennis en werkt samen met medestudenten van allerlei achtergronden en uit verschillende bedrijfstakken. Daarnaast is er volop ruimte voor interactie met onze academische docenten en specialisten uit het bedrijfsleven. Tot slot krijgt je toegang tot ons alumninetwerk en ontvang je uitnodigingen voor speciale alumni-evenementen.

  • 76% van onze studenten geeft aan dat ze hun zakelijk netwerk al tijdens de studie flink konden uitbreiden.*

2. Betere functie en salaris

Tijdens het programma leer je de huidige en toekomstige operationele- en strategische uitdagingen van bedrijven herkennen en analyseren. Ook die van je eigen organisatie. Die kennis en vaardigheden, plus je MSc titel bieden nieuwe mogelijkheden qua functie en salaris.

  • 28% van onze alumni verbetert hun functie en/of salaris tijdens de studie.*
  • 65% van onze alumni verbetert hun functie en/of salaris binnen 3 jaar na afstuderen.*

* Onderzoek van de Amsterdam Business School onder alumni Bedrijfskunde in deeltijd

Copyright: ABS-EP
Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is om meer kritisch na te denken en om situaties vanuit verschillende perspectieven te beoordelen. Zo’n nieuwe vaardigheid is van grote waarde in het bedrijf waar je voor werkt. Paul de Lange, TMF Group Lees Paul's testimonial