For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Bedrijfskunde in deeltijd

Aanmelding en toelating

Je kunt je online aanmelden voor onze master Bedrijfskunde in deeltijd. Kijk liefst wel eerst even of je voldoet aan de toelatingseisen. Daarnaast kun je een informatieavond bijwonen om te ervaren hoe het is om een studie te volgen aan de Amsterdam Business School. Via Teams en telefonisch zijn we beschikbaar voor een overleg over jouw interesse in ons programma.

Bekijk de toelatingseisen

Kijk eerst wat de toelatingseisen zijn. Doe vervolgens onze CV Quick Scan, zodat we na kunnen gaan of je toelaatbaar bent tot de opleiding.

Aanmelding starten

Wil je de master Bedrijfskunde in deeltijd of onze pre-master gaan volgen? Schrijf je online in.

Deadline aanmelden voor de start in februari 2023 is vrijdag 16 december 2022.

Kosten en financiering

Bedrijfskunde in deeltijd is een niet-bekostigd studieprogramma. Je investering voor het programma bedraagt € 18.950 voor het masterprogramma en maximaal € 4.400 voor een pre-master.

Er zijn verschillende manieren om je studie te financieren en te betalen. Voor de master kan je een Levenlanglerenkrediet van DUO gebruiken (niet voor de pre-master).

Bezoek een informatieavond

Elk jaar kun je een aantal informatieavonden bijwonen. Hier krijg je alle informatie over onze master en kun je rondkijken in de Amsterdam Business School. Ook ontmoet je het team van de opleiding en hoor je hoe alumni het programma hebben ervaren. Lukt het niet om langs te komen in Amsterdam en heb je nog vragen? Neem contact met ons op voor een Teams overleg of telefonische afspraak.

Contact

Heb je vragen over je aanmelding en toelating?