For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
MBA in Healthcare Management

Studenten en alumni

De kwaliteit van onderwijs wordt niet alleen bepaald door docenten en vakken, je medestudenten spelen ook een grote rol. Als je voor de MBA in Healthcare Management kiest, zit je in een groep van gedreven, toegewijde studenten uit heel Nederland. Allemaal met andere ervaringen en hun eigen vakgebied en expertise. Die diversiteit draagt bij aan het leerproces.

Voor wie is de MBA in Healthcare Management?

Deze MBA is ontwikkeld voor ambitieuze professionals die al strategische beslissingen nemen binnen de zorgsector of die willen gaan nemen. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als zorgverlener of medicus, maar je kunt ook werken bij een verzekeraar, de overheid, een stichting, farmaceutische organisatie of een consultancykantoor.

Groot netwerk studenten en alumni

Tijdens je studie aan de Amsterdam Business School werk je niet alleen aan je ontwikkeling, maar ook aan je carrière. Je ontmoet gastdocenten uit het hele land en hebt bovendien toegang tot een groot netwerk van alumni. Ze zijn gemakkelijk te bereiken via ons online alumninetwerk, en je kunt hen ontmoeten tijdens een van onze events.

Testimonials

Onze studenten en alumni werken in verschillende functies bij uiteenlopende organisaties. Wat vonden zij van de MBA in Healthcare Management? Wat heeft de opleiding hen gebracht in hun carrière?

'Ik ben me meer bewust van the bigger picture'

Marjolein van Mierlo - 'Ik koos voor deze MBA omdat ik mij verder wilde verdiepen in het financieel management binnen de zorg, en mijn leiderschaps skills verder wilde ontwikkelen. Ik merk dat de MBA voor mij al direct waarde toevoegt in mijn dagelijkse werk. Ik leer veel van de interactie met collega-studenten en collega-zorgprofessionals, en ben gegroeid in mijn rol als manager.'

'Deze MBA heeft mij als professional veel meer allround gevormd'

Lees de testimonial van Astrid Hooghiemstra

'Ik kijk nu niet meer alleen naar wat de microbioloog nu nodig heeft, maar kijk vooruit en help het proces in het hele ziekenhuis te verbeteren'

Lees de testimonial van Ivar Lede

'Ik wil bijdragen aan een toegankelijke en duurzame gezondheidszorg'

Lees de testimonial van Charlotte Oldenburg

'Ik kan processen data-gedreven gaan optimaliseren'

Lees de testimonial van Björn Sanou

'Ik kan de kennis direct in mijn praktijk toepassen'

Lees de testimonial van Emmelotte de Bakker

'Ik heb meegewerkt aan de alliantie tussen 2 grote ziekenhuizen'

Lees de testimonial van Joost Wiersinga

'De verschillende specialisaties leidden tot interessante discussies'

Lees de testimonial van Rosa Remmerswaal

'Ik wil de brug slaan tussen inhoud en bedrijfsvoering'

Lees de testimonial van Minka van Dongen

'Van een zorgprofessional wordt meer verwacht dan vakkennis'

Lees de testimonial van Jort Berghuis

Contact

Heb je vragen over de MBA in Healthcare Management?