For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Waarom kiezen voor Executive MSc of Digital Auditing?

Actuele en technologische ontwikkelingen

Lees meer
Leer hoe je als IT-auditor bij blijft in een voortdurend veranderende wereld waarin onderwerpen als gedrag en cultuur, duurzaamheid en kunstmatige intelligentie een essentiële rol spelen.

Samenwerken met auditprofessionals

Lees meer
Je volgt colleges met de studenten van de Internal Auditing- en Sustainabililty Auditing track zodat je ook de taal van andere auditors leert spreken.

Internationaal erkend diploma

Lees meer
De Amsterdam Business School hoort bij de 1% van alle business schools ter wereld met een Triple Crown accreditatie.

Speciaal RA-, RO- en RC-traject

Lees meer
Ben je registeraccountant (RA), register operational auditor (RO) of registercontroller (RC) dan kun je een verkort traject volgen.

Past deze studie bij jou?

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor auditprofessionals die actief zijn in een relevante werkomgeving. De opleiding is geschikt voor IT-auditors, accountants, internal auditors, consultants en managers.

Hulp nodig? 

Upload je CV en wij checken of je toelaatbaar bent voor deze studie. We reageren binnen 3 werkdagen. 

Wat ga je leren?

  1. Je leert meer over bestuurlijke informatievoorziening en interne beheersing.
  2. Je doet kennis op over modellen voor hard en soft controls en governance, risk en compliance.
  3. Je leert meer over de laatste ontwikkelingen en het onderhoud van systemen, devops, management en exploitatie van informatiesystemen, sourcing, informatiebeveiliging, ERP-systemen en infrastructuren.
  4. Je leert processen, informatiesystemen en infrastructuren doorgronden en bedrijfsprocessen op basis van harde data toetsen.
  5. Je bent in staat om je aanbevelingen impactvol te rapporteren en je kunt oplossingen bieden en advies geven over de beheersing van informatietechnologie.

Certificering

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een universitair diploma met de MSc-graad van de Universiteit van Amsterdam.

  • Titel Register EDP-Auditor (RE)

    De Executive MSc of Digital Auditing is erkend door de Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors (NOREA). Heb je de opleiding afgerond en voldoe je aan de inschrijvingsvereisten van de NOREA, dan heb je het recht op de beschermde beroeps- en deskundigheidsaanduiding 'Register EDP-Auditor'  en kun je 'RE' achter je naam zetten. Alleen de NOREA kan dit keurmerk toekennen.

Groepssamenstelling

We houden onze klassen klein en persoonlijk voor een optimaal leerproces. Je volgt in het 1e jaar colleges samen met studenten van de Internal Auditing track en Sustainability Auditing track, zodat je een breed perspectief op het auditvak krijgt. Je krijgt de kans om onderling te discussiëren met je medestudenten en ervaringen te delen.

Gemiddelde leeftijd

33 jaar

Bedrijfssector

Banking & Financials 

Geslacht

18% vrouw
82% man 

Feiten & cijfers
Diploma
MSc, RE
Vorm
Deeltijd
Studielast
72 EC, 24 maanden
Voertaal
Nederlands
Start
Februari, september
Kosten
€ 15.000 per jaar
Locatie
Roeterseilandcampus