For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Waarom kiezen voor Control in deeltijd?

College op vrijdag

Lees meer
Je volgt een parttime programma met colleges op vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur. Een dag in de week kun je je dus volledig focussen op je studie.

Breed aanbod aan vakken

Lees meer
De opleiding biedt een brede basis in Control, met vakken op het gebied van strategic value management, incentives & control, data analytics, corporate financial management en IFRS.

Goede aansluiting op de RC-opleiding

Lees meer
Control in deeltijd is de eerste stap richting je RC-titel, die je nog meer mogelijkheden op de arbeidsmarkt geeft.

Internationaal erkende MSc-titel

Lees meer
De Amsterdam Business School hoort bij de 1% van alle business schools ter wereld met een Triple Crown accreditatie.

Past deze studie bij jou?

Control in deeltijd is ontwikkeld voor (finance) professionals die naast hun baan hun MSc in Control willen behalen. Zo verbreed je je carrièreperspectief en wordt je inhoudelijk sterker in je vakgebied.

Ben ik toelaatbaar?

Wil je weten of je toelaatbaar bent? Vraag dan een instroomadvies aan. Wij zullen kijken of je toelaatbaar bent voor deze studie.

De kracht van deze opleiding is de juiste koppeling tussen wetenschap en praktijk. Theorie wordt getoetst aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken, die je kritisch leert evalueren en analyseren aan de hand van praktijkvoorbeelden van je medestudenten en docenten. Diana Groenewold – Business Controller, Abis Shipping

Wat ga je leren?

  1. Hoe je processen en activiteiten kunt vertalen in (financiële) kengetallen.
  2. Vanuit financieel perspectief naar verschillende typen organisaties kijken.
  3. Kennis van de rol die financiële informatie speelt in het management van organisaties, met de nadruk op zowel afdelingen als mensen.

Certificering

Na afronding van je master ontvang je het diploma Master of Science in Accountancy & Control. In de bulbijlage staat vermeld dat je de Accountancy of Control-specialisatie hebt gevolgd.

Groepssamenstelling

Je zit in een groep van gedreven, toegewijde professionals. Je volgt een deel van de vakken met de studenten van de opleiding Accountancy in deeltijd. Zo leg je een gezamenlijke basis en leer je van elkaars ervaringen binnen de verschillende vakgebieden.

 

Feiten & cijfers
Diploma
MSc
Vorm
Deeltijd
Studielast
60 EC, 18 maanden
Voertaal
Nederlands, Engels
Start
Februari, september
Kosten
€ 2.156 per jaar
Locatie
Roeterseilandcampus