For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
uva.nl
Control in deeltijd

Control in deeltijd

Ben je financieel professional? Wil je je carrièreperspectief vergroten met een MSc-diploma, en inhoudelijk sterker worden in je vakgebied? Volg dan de MSc Control in deeltijd. Je volgt colleges op vrijdag. In januari ben je vrij, zodat je je dan optimaal op je werk kunt concentreren.

Download brochure

Schijf je in voor de informatieavond

Waarom kiezen voor Control in deeltijd?

 • Behaal je MSc-diploma in 1,5 tot 2,5 jaar

  Het MSc-programma van Control in deeltijd duurt 1,5 jaar. Afhankelijk van je vooropleiding is het mogelijk dat je eerst een aantal pre-mastervakken moet volgen. Dit duurt een half jaar tot een jaar.

  Na afronding van je master ontvang je het diploma Master of Science in Accountancy & Control. In de bulbijlage staat vermeld dat je de Control-specialisatie hebt gevolgd.

  Meer over aanmelding en toelating

 • Internationaal erkende MSc-titel

  Met een MSc-diploma van de Amsterdam Business School laat je zien dat je aan een van de beste business schools ter wereld hebt gestudeerd:

  • De Amsterdam Business School hoort bij de 1% van alle business schools wereldwijd die een Triple Crown accreditatie hebben.
  • We maken deel uit van de Universiteit van Amsterdam, een van de beste Nederlandse universiteiten in de internationale rankings. De UvA staat in de mondiale top 100 van de QS Rankings en de Times Higher Education World University Ranking.

  Wat kan deze MSc betekenen voor je carrière?

Start 2 keer per jaar

Control in deeltijd start in februari en september. Het eerstvolgende instroommoment is september 2019.

Start: Vrijdag 6 september 2019
Colleges: Vrijdagen, 9.00 tot 17.00 uur
Duur: Pre-master: 0,5 tot 1 jaar
MSc: 1,5 jaar
Kosten: Pre-master: € 750 per vak
MSc: € 5.100 per collegejaar (tarief 2019-2020)
Deadline inschrijving: Donderdag 1 augustus 2019

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de MSc Control in deeltijd vraag je een instroomadvies aan. Aan de hand daarvan bepalen we of je direct kunt instromen, of dat je eerst een aantal pre-mastervakken volgt.

 • Studenten met een UvA-bachelor in Economics & Business Economics of Business Administration, richting Accountancy & Control, worden rechtstreeks toegelaten.
 • Hbo'ers-Accountancy en hbo-BE'ers volgen een pre-masterprogramma van respectievelijk 4 of 6 vakken. Als je dit volledig hebt afgerond, kun je worden toegelaten tot de master.
 • Voor hbo'ers en wo'ers met een ander diploma wordt per student bekeken welke pre-mastervakken gevolgd dienen te worden voor toelating tot het masterprogramma.
 • Met een wo-bachelor richting Accountancy word je over het algemeen rechtstreeks toegelaten tot de master.

Meer over aanmelding en toelating

Control in deeltijd in beeld

Contact

Heb je vragen over de MSc Control in deeltijd?

Neem contact op

Control in deeltijd
Mode Part-time
Credits 60 ECTS, 18 months
Language of instruction Dutch
Starts in February, September