Bedrijfskunde in deeltijd
Add to favourites

Pre-master

De pre-master is bedoeld voor studenten die nog niet voldoen aan de toelatingseisen voor de master. Je kunt 2 keer per jaar met de pre-master beginnen, in februari en september. Na afronding heb je alle kennis en vaardigheden om aan de master te beginnen.

Waarom een pre-masterprogramma?

Aankomende studenten met een academische graad moeten in sommige gevallen pre-mastervakken volgen, afhankelijk van het academische programma dat de aankomende student gevolgd heeft.

Aankomende studenten met een hbo-opleiding volgen altijd eerst de pre-master van Bedrijfskunde in deeltijd.

Duur en inhoud

Het pre-masterprogramma duurt maximaal 6 maanden. Welke vakken je volgt, is afhankelijk van je vooropleiding. Het kunnen vakken zijn over onderzoeksmethoden en/of bedrijfskunde:

• Introduction to Business Research
  • Management Research Methods
  • Strategy and Organisation
  • Fundamentals of Corporate Finance
  • Marketing in a Digital Age of Psychology and Behaviour in Organisations

Voldoe je aan de toelatingseisen?

Doe de CV Quick Scan om te kijken of je aan de toelatingseisen van de master voldoet. Dit duurt zo’n 2 minuten. We laten je binnen 5 werkdagen weten of je met de master kunt starten of eerst een pre-master moet doen.
Je kunt ook contact opnemen met Ed van der Lelij, onze manager Sales & Recruitment: +31 (0)20 525 5339.