For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Lean Six Sigma

Lean Six Sigma: Green to Black Belt

Ben je een Green Belt in Lean Six Sigma en wil je de stap maken naar Black Belt? Kies dan voor het verkorte traject: de opleiding Lean Six Sigma Green to Black Belt. In slechts 6 dagen volg je de aanvullende colleges die nodig zijn om je te bekwamen als Black Belt. Je leert grootschalige projecten te begeleiden en verdiept je verder in statistiek en de Lean Six Sigma-theorie.

STAP-budget

Voor dit programma kan je STAP-budget aanvragen.

Toelating Lean Six Sigma Green to Black Belt

Je kunt instromen in de Lean Six Sigma opleiding Green to Black Beltals je de theorie van de Green Belt beheerst op het niveau van IBIS UvA. Als je twijfelt over je voorkennis, neem dan contact met ons op.

Direct resultaat in je organisatie

Tijdens de verkorte opleiding tot Black Belt in Lean Six Sigma werk je in je eigen organisatie aan 2 Black Belt projecten die elk minstens € 50.000 op jaarbasis besparen.

Certificering

Als je het Black Belt tentamen hebt gehaald en 2 Black Belt projecten succesvol hebt afgerond, ontvang je vanuit IBIS UvA het officiële Lean Six Sigma Black Belt certificaat van de Universiteit van Amsterdam.

Data en kosten

De opleiding Lean Six Sigma Green to Black Belt bestaat uit de volgende collegedagen in 2023. De collegedagen duren van 9.00 tot 17.00 uur.

Modules  Data najaar 2023
Introduction and Define maandag 11 september
Measurement System Analysis and Introduction to Data Science  maandag 9 oktober
Design of Experiments and Data Analytics II dinsdag 7 november
Advanced Lean woensdag 8 november
Project Leadership and Deployment dinsdag 12 december
Data Science with R woensdag 13 december

De kosten voor de Lean Six Sigma Green to Black Belt opleiding bedragen € 4.950. De opleiding is vrijgesteld van btw.

STAP-budget

Voor dit programma kun je STAP-budget aanvragen. Om voor de subsidie van € 1.000 in aanmerking te komen heb je een STAP-aanmeldbewijs nodig. Vink daarvoor het STAP-budget vakje aan in het bovenstaande inschrijfformulier. Houd rekening met deadlines voor de inschrijving en het ontvangen van het benodigde STAP-aanmeldbewijs.

Meer over het STAP-budget

Contact

Heb je vragen over de Lean Six Sigma opleidingen van IBIS UvA of een ander open programma van de Amsterdam Business School? Neem contact op met:

Iris Kroese MA
Manager Executive Education
E: executive-education@uva.nl
T: 06 1893 8203