For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl

Met dit formulier vraag je een instroomadvies aan voor de RC-opleiding. Voor het opstellen van het advies is het van belang dat je je bachelor- en mastercijferlijsten uploadt. Wij ontvangen ook graag je cv, kopieën van je diploma’s en behaalde certificaten.
Als jouw aanvraag voldoende aansluit bij de toelatingseisen, nemen we contact met je op voor het inplannen van een oriëntatiegesprek. Tijdens het oriëntatiegesprek worden eventuele deficiënties geïnventariseerd en bespreken we op welke termijn je deze vakken kan volgen. Tevens bepalen we of je aan de toelatingseisen voldoet.
Heb je vragen? Neem dan contact op met programmamanagement via emfc@uva.nl of telefoonnummer 020-5254020.

Contactgegevens

Privacy

Door deze gegevens te verstrekken stem je ermee in dat de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam jouw gegevens verwerkt. Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om contact met je op te nemen over je toelaatbaarheid voor de opleiding. Je kunt te allen tijde verzoeken je gegevens te verwijderen. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij verwijzen voor meer informatie naar ons privacy statement zoals deze door de Universiteit van Amsterdam in navolging van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is opgesteld.