For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
Postmaster Accountancy

Studenten en alumni

Voor startende accountants met ambitie

De Postmaster Accountancy is een opleiding voor ambitieuze accountants. Je medestudenten zijn professionals met waardevolle ervaringen en hun eigen expertise. Er is veel ruimte om van elkaar te leren en je netwerk uit te breiden. Tijdens de opleiding breng je praktijkervaring in, doe je actief mee aan discussies en reflecteer je op je eigen handelen.

Voor wie is de Postmaster Accountancy?

De Postmaster Accountancy is bedoeld voor startende accountants die al een master behaald hebben. Tijdens de opleiding verdiep je je kennis van accountancy, train je je soft skills en leer je hoe je data kunt begrijpen en gebruiken. Na afloop kun je registeraccountant worden.

Halaa Arab Postmaster Accountancy

Testimonial

"Met het volgen van de RA-opleiding heb ik waardevolle kennis en vaardigheden verworven op het gebied van hard én soft skills"

"Het afgelopen jaar heb ik de theoretische RA-opleiding aan de Amsterdam Business School afgerond. Hier heb ik twee jaar over gedaan, dit is gelijk aan de nominale duur van de studie. Mijn vooropleiding (bachelor- en masterdiploma) in de accountancy heb ik ook gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Toen het dus tijd was om een keuze te maken voor het volgen van de RA-opleiding, was het voor mij na mijn goede ervaringen vanzelfsprekend om dit aan de Amsterdam Business School te doen.

In combinatie met een veeleisende baan bij een Big-4 kantoor heb ik de studie soms als een uitdaging ervaren, vooral tijdens drukke periodes op het werk. De overgang van het volgen van een fulltime masteropleiding, naar het combineren van een baan met een deeltijdstudie, was in het begin even wennen. Gelukkig stond ik hierin niet alleen – als startend accountant werk je veel samen met jonge collega’s die hetzelfde carrièrepad bewandelen en ook een studie volgen naast hun baan. Dit maakt het beroep uniek: in geen andere beroepsgroep start je met zo’n grote groep jonge collega’s tegelijkertijd aan hetzelfde uitdagende traject.

Het leukste aan het volgen van de RA-opleiding vond ik persoonlijk de colleges op vrijdag, waarop je collega’s en oud-medestudenten uit de master tegen het lijf loopt. Even bijpraten met een kop koffie en het delen van (werk-)ervaringen – daar is allemaal de ruimte voor op de ‘casual’ studiedag. De ongedwongen sfeer, samen met lessen die worden verzorgd door kwalitatief goede docenten, hebben ertoe geleid dat ik met een tevreden gevoel terugblik op mijn studietijd. Ook niet onbelangrijk is natuurlijk de locatie van de opleiding: in het prachtige Amsterdam!

Met het volgen van de RA-opleiding heb ik waardevolle kennis en vaardigheden verworven op het gebied van hard én soft skills, dit zie ik als een meerwaarde waar ik de rest van mijn loopbaan profijt van zal hebben."- Haala Aarab - Alumna Postmaster Accountancy

Contact

Heb je vragen over de Postmaster Accountancy?