For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
uva.nl

Toelatingsvoorwaarden

Als toelatingseis geldt minimaal twee jaar relevante werkervaring en een afgeronde WO-opleiding. Een afgeronde post-HBO (bijv. HOFAM) opleiding kan in bepaalde gevallen ook toelating geven tot de EMFC-opleiding. Voorkennis is vereist op de volgende gebieden: bestuurlijke informatie verzorging, management accounting, financial accounting, strategisch management, financiering, bedrijfsadministratie, belasting- en ondernemingsrecht en marketing. Voor studenten die op bepaalde vakgebieden voorkennis missen wordt een deficiëntieprogramma georganiseerd.

De opleiding start per februari en september.

RC voor RA's

Voor Register Accountants (RA theoretisch) met een sterk business controller profiel is het mogelijk aan de Amsterdam Business School een verkort RC-programma (1 jaar) te volgen. Deze verkorte opleiding levert ook de titel Executive Master of Finance and Control (MSc). Het is alleen mogelijk het verkorte programma te starten per september.

Kennismaking

Mocht je geïnteresseerd zijn, vul dan de CV Quick Scan in voorzien van je curriculum vitae en kopieën van relevante diploma’s en getuigschriften. In een kennismakingsgesprek geven we meer informatie over de opleiding en kijken we of je vooropleiding en werkervaring voldoende aansluiten op de RC-opleiding. Als het kennismakingsgesprek positief is krijg je een uitnodiging om je in te schrijven voor de opleiding. Mochten er deficiënties zijn, dan organiseren wij speciale cursussen om je goed voorbereid aan de start te krijgen.

Cursusgeld

Het cursusgeld is € 9.250 per jaar voor de eerste twee jaren. In de daarop volgende jaren bedraagt het € 2.500 per semester.

CV Quick Scan