For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Executive MSc of Internal Auditing

Studenten en alumni

Medestudenten spelen een grote rol tijdens je opleiding. Als je voor de Executive MSc of Internal Auditing kiest, zit je in een groep van gedreven, toegewijde auditprofessionals. Je medestudenten brengen hun eigen ervaringen uit hun vakgebied en expertise mee. Dit geeft je een breed perspectief op auditing. Je werkt samen om oplossingen te vinden voor complexe auditcases en gaat in groepsdiscussies dieper in op de stof.

student profile 2019 EMIA

Voor wie is de Executive MSc of Internal Auditing?

Deze MSc is speciaal ontwikkeld voor auditprofessionals met een academische of post-hbo-achtergrond met een aantal jaar werkervaring. Bijvoorbeeld bij een bank, verzekeraar, de overheid of een consultancykantoor.

Ook als je je als leidinggevende graag wilt bijscholen in de sturing en beheersing van bedrijfsprocessen kies je voor deze opleiding.

Versterk je netwerk

Onze Executive MSc of Internal Auditing bestaat sinds 1995. De alumni van deze opleiding hebben zich verenigd in de Stichting Amsterdamse Internal Auditors.

In juni en november organiseert de vereniging studiebijeenkomsten om verdieping van het vakgebied te bevorderen en de relatie met oud-studenten te koesteren. Dit zijn bij uitstek gelegenheden om elkaar te ontmoeten en je netwerk te versterken.

Verdiepen in verschillende onderdelen van organisatie

Executive Master of Internal Auditing

'Toen ik mijn carrière binnen Internal Auditing begon, had ik behoefte aan een opleiding die mij de theorie rondom operational auditing bijbracht. Wat ik fijn vond aan de EMIA is dat er een divers curriculum werd aangeboden waardoor ik mij kon verdiepen in verschillende onderdelen van organisaties. Vooraf had ik het niet gedacht, maar de opgedane kennis tijdens het vak BIV AO gebruik ik bijna nog dagelijks bij het oplossen van auditvraagstukken.

Door de EMIA-opleiding heb ik veel medestudenten leren kennen die ook werkzaam zijn in Internal Audit-functies. Ik heb nog steeds veel contact met een aantal van hen en het is prettig om een netwerk van auditprofessionals te hebben die niet werkzaam zijn in hetzelfde bedrijf. Omdat ik het contact tussen alumni erg waardevol vind, ben ik voorzitter geworden van de alumnivereniging van de EMIA, de Stichting Amsterdamse Internal Auditors. Op deze manier ben ik nu nog steeds op mijn manier betrokken bij de opleiding.' Sacha le Feber - Risk Manager, Heineken

Contact

Heb je vragen over de Executive MSc of Internal Auditing?