For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
uva.nl

1. Toelaatbaarheid

Wanneer je overweegt met Control in deeltijd te beginnen neem dan contact met ons op voor het toetsen van je toelaatbaarheid tot de opleiding. Je kunt hiervoor een mail sturen naar acd@uva.nl met daarin vermelding van het volgende:

  • Een overzicht van de behaalde (of te behalen) relevante diploma's;
  • Een scan of kopie van de officiële cijferlijsten met daarop de namen van de vakken en de behaalde cijfers;
  • Aantal toegekende EC's aan de vakken.

Op grond van je vooropleiding op hoger-onderwijsniveau krijg je van ons een instroomadvies.

2. Inschrijving

Nadat we je toelaatbaarheid hebben getoetst en je een instroomadvies hebt ontvangen, kun je je met één van onderstaande inschrijfformulieren op deze site inschrijven.

Als je eerst deficiëntievakken moet behalen, voordat je met het masterprogramma mag beginnen, dan dien je gebruik te maken van het inschrijfformulier Deficiëntievakken Accountancy & Control in Deeltijd. Indien je echter rechtstreeks toelaatbaar bent tot het Masterprogramma, dan schrijf je je in met het Inschrijfformulier MSc Accountancy & Control in Deeltijd.

Als we je inschrijving hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging met het verzoek om het volgende te komen laten zien:

  • Originele middelbare school diploma's en cijferlijsten;
  • Originele HEAO/HBO/WO/Post HBO diploma's en cijferlijsten;
  • Paspoort (of Europese identiteitskaart);
  • 1 recente pasfoto.
     

Het eerstvolgende instroommoment voor zowel het masterprogramma als de deficiëntiefase is september 2019. De deadline om je aan te melden is 1 augustus.

Hieronder vind je de inschrijfformulieren voor 2019-2020. Let op: Nadat je op submit hebt geklikt, duurt het enige minuten voordat het inschrijfformulier voor het deficientieprogramma daadwerkelijk is verstuurd. Klik de pagina pas weg wanneer je automatisch bent doorverwezen naar de homepage.

Vraag nu een deficiëntieadvies aan

Inschrijfformulier Deficiëntieprogramma Accountancy & Control in deeltijd 2019-2020

Inschrijfformulier MSc Accountancy & Control in deeltijd 2019-2020