For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
uva.nl
Bedrijfskunde in deeltijd

Kosten

Bedrijfskunde in deeltijd

Wat zijn de kosten voor de opleiding Bedrijfskunde in deeltijd?

Vraag brochure aan

Naam programma

Cursusgeld*

Duur

Master   € 17.950,- 1,5 jaar
Volledige pre-master  € 5.400,- 3 blokken
Aangepaste pre-master   3 of minder blokken**

* Voor het collegejaar 2019-2020. Start september 2019 en februari 2020.

**Een aangepaste pre-master is alleen voor studenten die een universitair diploma hebben. Het aantal pre-mastervakken bepaalt dan de hoogte van het cursusgeld. Neem contact met ons op bij vragen over de mogelijkheden en het daarbij behorende cursusgeld.

Fianciële voordelen

 • Goedkoper dan vergelijkbare opleidingen
  Een deeltijdopleiding is een flinke investering. Daarom willen we het programma betaalbaar houden. Door bijvoorbeeld geen verplichte studiereis op te nemen. Geen pre-master nodig? Dan betaal je er dus ook niet voor. Hierdoor is ons programma minder kostbaar dan vergelijkbare opleidingen.
 • 10% korting voor UvA Alumni
  Aankomende studenten die eerder aan de UvA een bachelor- of masterdiploma hebben behaald, komen in aanmerking voor 10% korting op het cursusgeld van het masterprogramma Bedrijfskunde in deeltijd. 
 • Geen btw en collegegeld
  Bedrijfskunde in deeltijd is vrijgesteld van btw. Verder is het een zogenoemd onbekostigd studieprogramma: wettelijk collegegeld en instellingstarief is niet van toepassing.
 • Studiekosten fiscaal aftrekbaar
  De studiekosten zijn tot eind 2019 fiscaal aftrekbaar. Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.

Financiering nodig?

Voor het cursusgeld van het masterprogramma Bedrijfskunde in deeltijd kun je eventueel een Levenlanglerenkrediet aanvragen bij DUO.

Facturering cursusgeld

Het cursusgeld voor de pre-master en/of master kun je op twee manieren voldoen:

 1. Via een factuur gericht aan jou zelf of aan je werkgever. Volg je eerst het pre-masterprogramma? Dan ontvang je allereerst hiervoor een factuur. Word je toegelaten tot de master, dan volgt de tweede factuur voor dit programma.
 2. In maandelijkse termijnen. Voor betaling in maandelijkse termijnen hebben we een machtiging voor automatisch incasso nodig.Volg je de master, dan kun je die ook in 3 termijnen (laten) betalen.

CV Quick Scan: check je toelaatbaarheid