For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Accountancy in deeltijd

Studenten en alumni

Medestudenten spelen een grote rol tijdens je opleiding. Als je voor Accountancy in deeltijd kiest, werk je in een groep van ambitieuze professionals. In het eerste jaar volg je hoorcolleges met de studenten van de deeltijdopleiding Control, zodat je een breed perspectief op het vak krijgt. Zo leer je van elkaars inzichten en ervaringen.

Voor wie is Accountancy in deeltijd?

De deeltijdopleiding Accountancy is ontwikkeld voor professionals die naast hun baan hun MSc in Accountancy willen behalen.

'Ik heb mijn doelen bereikt'

‘Met mijn Hongaarse hbo-diploma en één jaar werkervaring ben ik naar Nederland gekomen. In Nederland wilde ik ook graag in accountancy werken en ik merkte dat ik hier een masteropleiding zou moeten volgen. Zo kon ik de actualiteiten en de benodigde kennis voor accountancy opdoen. Tijdens de afronding  van mijn studie heb ik de mogelijkheid gekregen om bij één van de Big 4 kantoren stage te lopen en ik ben daar blijven werken. Deze opleiding heeft me geholpen om mijn doel te bereiken en als accountant te starten in Nederland.’
Tamara Timár MSc – Associate, PWC Nederland

Contact

Heb je vragen over de MSc Accountancy in deeltijd?