For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
Accountancy in deeltijd

Ben je financieel professional? Wil je je carrièreperspectief vergroten met een MSc-diploma, en inhoudelijk sterker worden in je vakgebied? Volg dan de MSc Accountancy in deeltijd. Je volgt colleges op vrijdag. In januari ben je vrij, zodat je je dan optimaal op je werk kunt concentreren.

Waarom kiezen voor Accountancy in deeltijd?

 • Behaal je MSc-diploma in 1,5 tot 2,5 jaar

  Het MSc-programma van Accountancy in deeltijd duurt 1,5 jaar. Afhankelijk van je vooropleiding moet je misschien deficiënties wegwerken voor je aan de master begint. Dit duurt een half jaar tot 1 jaar. 

  Na afronding van je master ontvang je het diploma Master of Science in Accountancy & Control. In de bulbijlage staat vermeld dat je de Accountancy-specialisatie hebt gevolgd.

 • Internationaal erkende MSc-titel

  Met een MSc-diploma van de Amsterdam Business School laat je zien dat je aan een van de beste business schools ter wereld hebt gestudeerd:

  • De Amsterdam Business School hoort bij de 1% van alle business schools wereldwijd die een Triple Crown accreditatie hebben.
  • We maken deel uit van de Universiteit van Amsterdam, een van de beste Nederlandse universiteiten in de internationale rankings. De UvA staat in de mondiale top 100 van de QS Rankings en de Times Higher Education World University Ranking.

Start 2 keer per jaar

Accountancy in deeltijd start in september en februari. Het eerstvolgende instroommoment is september 2020.

Start: Vrijdag 4 september 2020
Colleges: Vrijdagen, 9.00 tot 17.00 uur
Duur: Deficiëntievakken: 0,5 tot 1 jaar
MSc: 1,5 jaar
Kosten: Deficiëntievakken: € 1000 per vak. MSc collegejaar 2020-2021: € 1.826
Deadline inschrijving: 31 juli 2020

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de MSc Control in deeltijd vraag je een instroomadvies aan. Aan de hand daarvan bepalen we of je direct kunt instromen, of dat je eerst een aantal deficiëntievakken moet volgen.

 • Studenten met een UvA-bachelor in Economics & Business Economics of Business Administration, richting Accountancy & Control, worden rechtstreeks toegelaten.
 • Hbo'ers-Accountancy en hbo-BE'ers hebben vanaf collegejaar 2020-2021 4 deficiënties. Als je die vakken hebt afgerond, kun je worden toegelaten tot de master.
 • Voor hbo'ers en wo'ers met een ander diploma wordt per student bekeken welke deficiënties gevolgd dienen te worden voor toelating tot het masterprogramma.
 • Met een wo-bachelor richting Accountancy word je over het algemeen ook rechtstreeks toegelaten tot de master.

Accountancy in deeltijd in beeld

Contact

Heb je vragen over de MSc Accountancy in deeltijd?

Accountancy in deeltijd
Degree programme MSc
Mode Part-time
Credits 60 ECTS, 18 months
Language of instruction Dutch , English
Starts in February , September
CROHO code 60900