You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

In 1922 werd, met het zetten van een paar handtekeningen, de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (EB) als 6e faculteit van de Universiteit van Amsterdam gesticht. Als Executive Master of Finance & Control willen we met een symposium aandacht besteden aan het 100-jarig bestaan van EB. Het thema van het symposium is ‘New value perspectives in Turbulent times’. Vooraanstaande stakeholders en sprekers leiden het debat in.

Event details of New Value Perspectives in Turbulent Times
Date 24 June 2022
Time 13:00 -18:00
Location Roeterseilandcampus - gebouw M
Room M1.01

De CFO, en daarvan afgeleid zijn of haar organisatie, moet steeds sneller inspelen op continue, substanstiële veranderingen in een turbulente wereld. Denk daarbij aan zaken als de COVID-19 pandemie en de impact op de supply chain, de oorlog in Oekraïne en de bijbehorende verschuivingen in de internationale economische verhoudingen, veranderende eisen op het gebied van de Environmental, Social & Governance (ESG) verantwoording, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IT en big data, tekorten op de arbeidsmarkt en de daaruit voorvloeiende 'war for talent', en ga zo maar door. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de CFO en zijn of haar controller?

• 13.00 - 13.30 uur: Inloop
  • 13.30 - 13.40 uur: Opening symposium
  • 13.45 - 14.15 uur: Keynote: Pauline van der Meer Mohr (onder meer Voorzitter Monitoring Commissie Corporate Governance Code) over Leadership en Governance
  • 14.20 - 15.00 uur: Keuze uit verschillende sessies: 1. Lodewijk Lockefeer (CFO Royal Zeelandia) over Transformatie m.b.v. data; 2. Chris Figee (CFO KPN) over de impact ESG richtlijnen op reporting; 3. Koos Kramer (CFO NPM Capital) over Value Creation – waarde creatie vanuit een Private Equity perspectief; 4. Jasper de Wit (CFO Royal Haskoning-DHV) over Navigating global disruption
  • 15.00 - 15.30 uur: Pauze
  • 15.30 - 16.10 uur: Keuze uit verschillende sessies: 1. Lodewijk Lockefeer (CFO Royal Zeelandia) over Transformatie m.b.v. data; 2. Chris Figee (CFO KPN) over de impact ESG richtlijnen op reporting; 3. Koos Kramer (CFO NPM Capital) over Value Creation – waarde creatie vanuit een Private Equity perspectief; 4. Jasper de Wit (CFO Royal Haskoning-DHV) over Navigating global disruption
  • 16.15 - 17.00 uur: Paneldiscussie
    1. Feedback: key learnings vanuit de sessies
    2. Discussie over key learnings met audience
  • 17.00 - 17.15 uur: Uitreiking docent-/scriptieprijzen
  • 17.00-18.00 uur: Afsluiting en borrel
Roeterseilandcampus - gebouw M

Room M1.01

Plantage Muidergracht 12
1018 TV Amsterdam

Permanente Educatie Koninklijke NBA (3 punten)

Toegang

Toegang tot het symposium kost € 25 voor alumni dan wel € 75 voor andere geinteresseerden. Het levert 3 PE-punten op. Het is een exclusief event met een beperkt aantal beschikbare plekken; een aantal daarvan is gereserveerd voor alumni van het UvA EMFC-programma, als ook voor gasten.

Dit symposium biedt een uitgelezen kans om met collega CFO's en controllers van gedachten te wisselen over deze actuele onderwerpen, zowel nieuw talent als gevestigde namen te ontmoeten en, wellicht blijvende, contacten te leggen voor de toekomst.

Hopelijk treffen we elkaar op 24 juni!

Peter Kroos
Frank Verbeeten