For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
uva.nl

In deze interactieve, online Masterclass via Zoom bespreken we strategievorming in een snel digitaliserende wereld. Ook de rol van financiële professionals daarin krijgt aandacht.

Event details of EMFC Masterclass: Strategie & Digitalisering (2 PE-punten)
Date 15 April 2021
Time 19:00 -21:00

Voor organisaties is digitalisering - in de juiste richting - belangrijker dan ooit om de continuïteit voor de lange termijn te waarborgen. Inzichten uit de literatuur over digitaliseringsstrategie worden tijdens deze masterclass afgewisseld met voorbeelden en best practices.

Na afloop van de Masterclass heb je een actueel beeld van de rol die financial professionals spelen bij de digitalisering van hun organisatie. Aan de hand van voorbeelden uit eerste hand en wetenschappelijke literatuur krijg je een scherper beeld over hoe digitalisering aan te pakken en wat dat betekent voor de strategie van je organisatie.

Spreker

Dr. Martijn Rademakers is bedrijfsstrateeg met ruim 25 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Zijn advieswerk als Partner bij MARAI combineert hij met Executive Education aan de business schools van Amsterdam (ABS), Rotterdam (RSM) en Tilburg (TIAS). Organisaties die hij helpt met hun digitale transformatie zijn onder meer Nike, ING, Konecranes en Pertamina. Daarnaast publiceert hij over onderwerpen rond (digitale) strategie en transformatie. Hij is medeoprichter en bestuurder van TONOS Care, een startup die capaciteitsproblemen in de zorg helpt op te lossen met behulp van AI.

Programma

  • 18.45-19.00 uur Digitale inloop
  • 19.00-19.50 uur Digitalisering en de rol van financiële professionals
  • 19.50-20.00 uur Korte pauze
  • 20.00-20.50 uur Digitaliseringsstrategie: literatuur en voorbeelden
  • 20.50-21.00 uur Q&A en afronding