For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
uva.nl
Lean Six Sigma

Lean Six Sigma: Master Black Belt

In grote organisaties die werken met de Lean Six Sigma methodiek, is het belangrijk om een Master Black Belt aan te stellen, die overzicht houdt op de lopende projecten. Een Master Black Belt kan intern Green en Black Belts opleiden en hen begeleiden bij projecten. Voorlopig hebben we nog geen data gepland voor dit programma. Vul het onderstaande 'houd mij op de hoogte' formulier in als je op de hoogte wilt blijven van dit programma.

Implementeer Lean Six Sigma succesvol in jouw organisatie

Werk je al als Black Belt en wil je verdieping en meer resultaat voor jezelf en je organisatie? Volg dan de opleiding tot Lean Six Sigma Master Black Belt van IBIS UvA. Je leert hoe je Lean Six Sigma succesvol implementeert in je organisatie en hoe je Green en Black Belts goed begeleidt.

Toelating Lean Six Sigma Master Black Belt

Je kunt instromen in deze Lean Six Sigma opleiding van IBIS UvA als je Black Belt gecertificeerd bent en aantoonbare praktijkervaring hebt. Weet je niet zeker of je toegelaten kan worden? Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Certificering door IBIS UvA

Wil je de officiƫle Master Black Belt certificering halen? IBIS UvA stelt hier strenge eisen aan. Het traject van certificering is maatwerk. Er zijn in Nederland daarom slechts 32 Master Black Belts gecertificeerd door IBIS UvA. Als je interesse hebt om dit traject in te gaan, neem dan contact op met ons.

De gestelde eisen om de Master Black Belt titel te krijgen zijn:

  • Je hebt een IBIS UvA Black Belt-certificaat behaald (theorie en 2 Black Belt projecten).
  • Je hebt de verdiepingscolleges Master Black Belt gevolgd.
  • Je hebt 2 additionele Black Belt projecten afgerond.
  • Je hebt ervaring met supervisie van Green Belts en/of Black Belts.
  • Je hebt een bijdrage geleverd aan de Lean Six Sigma gemeenschap in de vorm van het bijwonen van gastlezingen, publicatie van artikelen, etc.
  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan Green Belts en/of Black Belts (richtlijn: minimaal 3 dagen).

Contact

Heb je vragen over de Lean Six Sigma opleidingen van IBIS UvA of een ander open programma van de Amsterdam Business School? Neem contact op met:

Iris Kroese MA
Manager Executive Education
E: executive-education@uva.nl
T: 06 1893 8203