For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
Lean Six Sigma (start 2021)

Lean Six Sigma: Master Black Belt

In grote organisaties die werken met de Lean Six Sigma methodiek, is het belangrijk om een Master Black Belt aan te stellen, die overzicht houdt op de lopende projecten. Een Master Black Belt kan intern Green en Black Belts opleiden en hen begeleiden bij projecten.

Vanwege de COVID-19 maatregelen start deze opleiding in het voorjaar van 2021. De exacte data worden nog bekend gemaakt. Wil je op de hoogte gehouden worden van de opleiding? Vul dan onderstaand formulier in.

Implementeer Lean Six Sigma succesvol in jouw organisatie

Werk je al als Black Belt en wil je verdieping en meer resultaat voor jezelf en je organisatie? Volg dan de opleiding tot Lean Six Sigma Master Black Belt van IBIS UvA. Je leert hoe je Lean Six Sigma succesvol implementeert in je organisatie en hoe je Green en Black Belts goed begeleidt.

Toelating Lean Six Sigma Master Black Belt

Je kunt instromen in deze Lean Six Sigma opleiding van IBIS UvA als je Black Belt gecertificeerd bent en aantoonbare praktijkervaring hebt. Weet je niet zeker of je toegelaten kan worden? Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Certificering door IBIS UvA

Wil je de officiële Master Black Belt certificering halen? IBIS UvA stelt hier strenge eisen aan. Het traject van certificering is maatwerk. Er zijn in Nederland daarom slechts 32 Master Black Belts gecertificeerd door IBIS UvA. Als je interesse hebt om dit traject in te gaan, neem dan contact op met ons.

De gestelde eisen om de Master Black Belt titel te krijgen zijn:

  • Je hebt een IBIS UvA Black Belt-certificaat behaald (theorie en 2 Black Belt projecten).
  • Je hebt de verdiepingscolleges Master Black Belt gevolgd.
  • Je hebt 2 additionele Black Belt projecten afgerond.
  • Je hebt ervaring met supervisie van Green Belts en/of Black Belts.
  • Je hebt een bijdrage geleverd aan de Lean Six Sigma gemeenschap in de vorm van het bijwonen van gastlezingen, publicatie van artikelen, etc.
  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan Green Belts en/of Black Belts (richtlijn: minimaal 3 dagen).

Data en kosten

De data voor de opleiding Lean Six Sigma Master Black Belt in 2021 zullen nog bekend worden gemaakt.

De kosten voor de Lean Six Sigma Master Black Belt opleiding bedragen € 4.125. UvA-alumni ontvangen 10% korting. De opleiding is vrijgesteld van btw.

Contact

Heb je vragen over de Lean Six Sigma opleidingen van IBIS UvA of een ander open programma van de Amsterdam Business School? Neem contact op met:

drs. Vanessa Rijkeboer
Manager Executive Education
E: executive-education@uva.nl
T: +31 (0)20 525 7146