For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
uva.nl

Voor het tiende opeenvolgende jaar nodigt het bestuur van Controlverse je graag uit voor de masterclass “Fiscale actualiteiten Loonheffingen & BTW” op 21 januari 2019. Het was even rustig met een demissionair kabinet en de voorstellen voor 2019 waren vanzelfsprekend terughoudend. Met de publicatie van het regeerakkoord in oktober werd ook meer duidelijk over de plannen van het nieuwe kabinet. Om ons op de hoogte te houden van de actualiteiten voor 2019 hebben wij de heren Antoine Brons en Patrick Roulleaux van EY bereid gevonden een aantal onderwerpen binnen het vakgebied van de loonbelasting en omzetbelasting nader toe te lichten.

Detail Summary
Date 21 January 2019
Time 18:15 - 22:00
Location Roeterseilandcampus - gebouw M

Antoine Brons is na het afronden van studie fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam zijn fiscale carrière begonnen in 1998, bij EY in de algemene adviespraktijk. Na drie jaar ondernemingen geadviseerd te hebben over een veelheid aan fiscale vraagstukken is hij zich gaan specialiseren in de loonheffingen en onderdeel uitgaan maken van de specialistengroep People Advisory Services. Hij begeleidt ondernemingen bij looncontroles en het fiscaal optimaal inrichten van arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft hij de laatste jaren ondernemingen bijgestaan bij de implementatie van een Tax control framework in het kader van Horizontaal Toezicht.

Patrick Roulleaux heeft ruim 15 jaar ervaring als belastingadviseur indirecte belastingen, waarvan de afgelopen 10 jaar bij EY in de internationale praktijk. Patrick maakt onderdeel uit van de Europese OME (Operating Model Effectiveness) groep. Zijn klantenpakket bestaat voornamelijk uit Amerikaanse en Europese maar ook een aantal Aziatische multinationals met een pan-Europese afzetmarkt.  Naast het adviseren op het gebied van Europese BTW houdt Patrick zich tevens bezig met het optimaliseren van BTW-processen binnen bedrijven, de BTW-inrichting van boekhoudsystemen en het begeleiden van conversies bij verandering van bedrijfsmodellen.

Programma

  • 18.15 – 19.00 uur: ontvangst met broodjes
  • 19.00 – 20.15 uur: Actualiteiten Loonheffingen wat gaat 2019 ons brengen (A. Brons)
  • 20.15 – 20.30: Pauze
  • 20.30 – 21.40: Actualiteiten Omzetbelasting 2019 (P. Roulleaux)
  • 21.40 – 21.45: Afsluiting
  • 21.45: Borrel

De masterclass vindt plaats in de Amsterdam Business School, Plantage Muidergracht 12. De deelname aan de avond is gratis. Je hebt de mogelijkheid een introducé mee te nemen.

Wij zien je graag op deze masterclass. Je kunt je aanmelden via de website www.abs.uva.nl/emfc vóór maandag 14 januari 2019.

Er kunnen 3 PE-punten verkregen worden.

 

Inschrijven

Roeterseilandcampus - gebouw M
Roeterseilandcampus - gebouw M

Room Locatie

Plantage Muidergracht 12
1018 TV Amsterdam

Vragen? E-mail emfc@uva.nl.

De UvA vindt uw privacy van belang. In ons Privacy Statement kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.