Contractonderwijs

Economie & Bedrijfskunde (CEB)

Contractonderwijs Economie & Bedrijfskunde (CEB) biedt de mogelijkheid aan geïnteresseerden om vakken te volgen uit het reguliere bachelor-en masteronderwijs van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB), zonder dat zij noodzakelijkerwijs staan ingeschreven voor een volledige opleiding aan de Universiteit van Amsterdam.

Amsterdam Business School

Het is mogelijk om een of meerdere modules te volgen uit interesse of omdat deze voor de beroepsuitoefening vereist zijn.

Tevens mogen schakelstudenten Accountancy & Control die niet binnen een jaar hun schakelprogramma hebben voltooid via contractonderwijs de openstaande schakelvakken alsnog afronden. Ook kunnen schakelstudenten Accountancy & Control op basis van contractonderwijs vakken volgen die buiten het standaard schakelprogramma vallen.

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden.

Deficiëntieonderwijs 

Daarnaast hebben cursisten die zich voorbereiden op een Postdoctorale opleiding tot bijvoorbeeld Register Accountant (RA) of Register Controller (RC) de mogelijkheid om via het CEB eventuele deficiënties weg te werken. Speciaal voor deze cursisten is een overzicht van de meest voorkomende deficiëntievakken opgesteld. Zie onderstaande link voor meer informatie.

Published by  Economics and Business

19 December 2017