Postmaster Accountancy (PMA)

De Postmaster Accountancy is het laatste onderdeel van de theoretische opleiding tot Register Accountant (RA).To watch this video you'll need to accept all cookies. Cookie settings.

RA worden aan de UvA

Om de wettelijke titel RA te mogen voeren, dien je een MSc- en een Post-Master opleiding af te ronden. Bij de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam bieden we daartoe de deeltijdopleiding Master of Science in Accountancy en de Post-Master Accountancy (PMA) aan. 

Deadline inschrijven

Het eerst volgende startmoment is februari 2019. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, het is raadzaam om je op tijd aan te melden. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de start per februari tot en met 31 december 2018.

Het aanvragen van een toelatingsadvies is mogelijk tot en met zaterdag 1 december 2018.

Zie: inschrijven

Wat maakt onze RA opleiding bijzonder?

Flexibel 

Door een efficiënte roostering van vakken kun je je studieplanning heel flexibel invullen. Veel vakken worden twee keer per jaar aangeboden, zodat je je studieplanning zoveel mogelijk aan jouw situatie kunt aanpassen. Wil je de studielast liever spreiden en in het 'busy season' geen colleges hebben, dan kies je voor ons tweejarige traject. Je legt je van tevoren niet vast en kunt dus op elk moment besluiten om toch meer vakken te gaan volgen (en dus te versnellen) of juist een vak te laten vervallen (en dus de studielast meer te spreiden).

Reputatie

De UvA is een aansprekende universiteit die internationaal zeer hoog staat aangeschreven. De UvA is in Nederland ook de op één na best presterende universiteit op het gebied van Accounting en Finance (en wereldwijd nummer 45). Dat betekent dat onze docenten regelmatig publiceren in de meest vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften. En natuurlijk worden de nieuwe bevindingen onmiddellijk in het onderwijsprogramma ingebracht.

Kwaliteit

De UvA is in het voorjaar met glans geslaagd voor de Instellingstoets Kwaliteitszorg, die door de NVAO werd afgenomen. In haar adviesrapport geeft de commissie van de NVAO aan "onder de indruk te zijn van de overtuigende wijze waarop de UvA heeft laten zien een duurzame koerswijziging ingezet te hebben en in control te zijn over de kwaliteitszorg voor haar onderwijs". 

Persoonlijk 

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Ons onderwijs is kleinschalig met veel aandacht voor de individuele student. Onze docenten zijn benaderbaar en stuk voor stuk bevlogen, met een passie voor zowel hun vak als voor lesgeven.


Type
Contract teaching
Mode
Part-time
Conditions for admission
Preliminary training necessary
Credits
47 ECTS, 24 months
Language of instruction
Dutch
Starts in
February, September
Accreditation
CEA

Published by  Economics and Business