Toelating en inschrijving

Introductie 2017

Toelating 

Geïnteresseerd in onze Executive Internal Auditing Programme (EIAP) opleiding? Lees dat eerst de toelatingseisen en vul dan de CV Quick Scan in voorzien van je curriculum vitae en kopieën van relevante diploma's en getuigschriften. Aan de hand van de CV Quick Scan, curriculum vitae en de kopieën van diploma’s wordt nagegaan of je voldoet aan de toelatingscriteria van de EIAP opleiding. 

Deadline inschrijving

De opleiding kent 3 instroommomenten voor zowel het verkorte als het volledige programma:

  • januari 2018 voor het verkorte programma
  • februari 2018 voor het volledige programma
  • september 2018 voor het verkorte en het volledige programma

Accounting Information Systems – Internal Control Principles

Met ingang van studiejaar 2018-2019 is het curriculum gewijzigd en dienen alle eerstejaars EIAP of AITAP studenten voorafgaand aan de opleiding het deficiëntievak Accounting Information Systems – Internal Control Principles (AIS-IC Principles) te volgen of elders behaald te hebben. De deficiëntie moet zijn weggewerkt voordat met de EIAP of AITAP opleiding gestart mag worden. Het deficiëntievak AIS-IC Principles kan gevolgd worden bij Contractonderwijs Economie en Bedrijfskunde. Omdat de cursus AIS-IC Principles ook in januari 2018 wordt aangeboden, is starten in het eerste jaar per februari 2018 mogelijk. De student start dan in het tweede semester van studiejaar 2017-2018.

Studenten die in september 2018 starten met de opleiding kunnen de cursus volgen in januari of in juni/juli 2018.

Deadline inschrijving

De deadline voor de inschrijving van het instroommoment voor het volledige programma (start februari 2018) is vrijdag 19 januari 2018. Inschrijven is mogelijk via onderstaande link. 

Verkort programma RA, RE en RC titels

Register Accountants (RA’s), Register Controllers (RC’s) en Register IT Auditors (RE’s) kunnen een verkort traject volgen en uiteraard ook instromen in januari en september. Geef dit, op de volgende manier, aan tijdens uw inschrijving (via de links hierboven):

Bij het onderdeel Programmagegevens onder het kopje * Richting/Startniveau kan de titel van toepassing worden ingevuld. 

 

Voor meer informatie over het verkorte RO programma, klik op de volgende link: curriculum.

 

Published by  Economics and Business

Executive Internal Auditing Programme (EIAP)

3 January 2018