Modules Risk Management en Verzekeringskunde

Volg een los vak van het Masterprogramma Verzekeringskunde

De Amsterdam Business School biedt modules Risk Management en Verzekeringskunde aan. Hiermee kunt u uw kennis op een specifiek onderdeel verdiepen of verbreden. De modules bestaan uit vakken uit de tweejarige deeltijd masterprogramma's Risk Management en Verzekeringskunde. Hieronder treft u link aan naar een overzicht van de modules en vervolgens links naar omschrijvingen van de modules.

Modules Verzekeringskunde

Vanaf februari 2018 bieden we de volgende modules aan, deze kunnen als lossen vakken uit het masterprogramma gevolgd worden. Bevalt het studeren dan kunt u verder met het masterprogramma. Klik op de link voor meer informatie over de module.

 

 

Lees meer hierover onder Modules links op deze pagina.

Kosten

De kosten per module bedragen 1.500 Euro. Twee modules kosten 2.500 Euro.

Wanneer u na het volgen van een of meer modules besluit het tweejarige masterprogramma van Verzekeringskunde of Risk Management te gaan volgen kunt u in aanmerking komen voor vrijstelling van dezelfde vakken in het masterprogramma. Neem over eventuele vrijstellingen en de voorwaarden voor aanvang van deelname aan een module of short track contact op met Verzekeringskunde.

 

Published by  Economics and Business

Verzekeringskunde en Enterprise Risk Management

3 November 2017