Kosten Bedrijfskunde in deeltijd

 

Naam programma

Cursusgeld

Duur

Master   € 17.950,- 1,5 jaar*
Volledige pre-master  € 5.400,- 3 blokken
Aangepaste pre-master   3 of minder blokken**

* Voor het collegejaar 2019-2020, start september 2019 en februari 2020.

** Een aangepaste pre-master wordt alleen aangeboden aan studenten die eerder al een diploma behaald hebben in het wetenschappelijk onderwijs, het aantal pre-mastervakken bepaalt de hoogte van het curussgeld. Neem contact met ons op voor vragen over de mogelijkheden en het daarbij behorende cursusgeld.

Studiekosten fiscaal aftrekbaar

De studiekosten die de student zelf bekostigt zijn fiscaal aftrekbaar, meer informatie vindt u op de site van de Bedlastingdienst met deze link.

Levenlanglerenkrediet DUO

Voor het cursusgeld van het masterprogramma kan de student een zogenoemd Levenlanglerenkrediet aanvragen bij DUO, meer informatie hierover vindt u met deze link.

UvA Alumni

Aankomende studenten die eerder aan de Universiteit van Amsterdam een bachelor of master diploma behaald hebben komen in aanmerking voor een 10% korting op het cursusgeld van het masterprogramma.

BTW 

Het cursusgeld is vrijgesteld van BTW. 

Onbekostigd programma

Bedrijfskunde in deeltijd is een zogenoemd onbekostigd studieprogramma. Wettelijk collegegeld is niet van toepassing bij dit programma.

Betaalbaarheid 

We begrijpen dat het volgen van een deeltijd opleiding een flinke investering is, vooral als je de opleiding geheel zelf moet financieren. We houden het programma relatief betaalbaar door bijvoorbeeld geen verplichte studiereis op te nemen. Ook hebben we het programma modulair gemaakt: als je geen pre-master nodig hebt, hoef je daar ook niet voor te betalen.  Ons programma is daardoor minder kostbaar dan vergelijkbare opleidingen elders. 

 

Kosten verbonden aan opleiding en studie zijn fiscaal aftrekbaar. Hierover kun je meer lezen op de website van de Belastingdienst.

Verrekening cursusgeld 

Het cursusgeld voor de pre-master en master kan betaald worden op de volgende manieren:

  • Betaling van het cursusgeld van de pre-master of de master per factuur gericht aan de student of aan een werkgever. Als de student het pre-masterprogramma moet volgen wordt eerst de pre-master verrekend en bij toelating tot de master het cursusgeld van de de master;
  • Betaling van het cursusgeld voor de pre-master of master in maandelijkse termijnen. Het cursusgeld van de master kan ook in drie termijnen betaald worden. Hiervoor dient de student een machtiging af te geven voor automatische incasso.

 

Published by  Economics and Business

Bedrijfskunde in deeltijd / Executive Programme in Management Studies

15 January 2019