Aanmelding

1. Toelaatbaarheid

Wanneer je overweegt met Accountancy in deeltijd te beginnen neem dan contact met ons op voor het toetsen van je toelaatbaarheid tot de opleiding. Je kunt hiervoor een mail sturen naar acd@uva.nl met daarin vermelding van het volgende:

  • Een overzicht van de behaalde (of te behalen) relevante diploma's inclusief de middelbare school;
  • Een scan of kopie van officiële cijferlijsten met daarop de namen van de vakken en de behaalde cijfers;
  • Aantal toegekende EC's aan de vakken.

Op grond van je vooropleiding op hoger onderwijs niveau krijg je van ons een instroomadvies.

2. Inschrijving

Nadat we je toelaatbaarheid hebben getoetst en je een instroomadvies hebt ontvangen, kun je je met één van onderstaande inschrijfformulieren op deze site inschrijven.

Als je eerst deficiëntievakken moet behalen, voordat je met het masterprogramma mag beginnen, dan dien je gebruik te maken van het inschrijfformulier Deficiëntievakken Accountancy & Control in deeltijd 2017-2018. Indien je echter rechtstreeks toelaatbaar bent tot het Masterprogramma, dan schrijf je je in met het inschrijfformulier MSc Accountancy & Control in deeltijd 2017-2018.

Als we je inschrijving hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging met het verzoek om het volgende te komen laten zien:

  • Originele middelbare school diploma's en cijferlijsten;
  • Originele HBO/WO/Post HBO diploma's en cijferlijsten;
  • Paspoort (of Europese identiteitskaart);
  • 1 recente pasfoto.
     

Het eerstvolgende instroommoment voor zowel het masterprogramma als de deficiëntiefase is februari 2018. De deadline om je aan te melden is 15 januari.

Let op: In de deficiëntiefase worden per februari 2018 alleen de vakken Internal Control en Financial Accounting voor AC (blok 4) en Inleiding Belastingheffing voor AC (blok 5) aangeboden. De overige vier vakken uit het standaard deficiëntieprogramma zijn pas weer vanaf september 2018 te volgen.

Published by  Economics and Business

5 January 2018