Lean Six Sigma Green to Black BeltBen je opgeleid tot Green Belt maar wil je ook grootschalige projecten uitvoeren in je organisatie? Dan is het verkorte Green to Black Belt-traject een goede stap. Je volgt hierin de aanvullende modules van het Black Belt-programma. Met name geavanceerde statistische methoden spelen daarin een belangrijke rol. Daarnaast komen de programmeertalen ‘R’ en ‘Python’, die bij Big Data van belang zijn, aan bod.

Er wordt verondersteld dat je de DMAIC-stappen uit de Green Belt opleiding van IBIS UvA beheerst. Je kan eventueel tevoren een online cursus volgen of enkele losse dagen aanschuiven bij het Green Belt-programma om te zorgen dat je goed voorbereid start met de Green to Black Belt opleiding. Naast de opleiding dient je twee verbeterprojecten uit te voeren met een besparing van  €100.000 per project, om de Black Belt titel te verkrijgen. Hiermee pas je niet alleen zelf het geleerde direct toe in de praktijk, maar heb je ook een goede motivatie voor je leidinggevende.

 

Start:                    maandag 11 maart 2019

Duur:                    5 collegedagen

Tarief:                   €4.125 (vrijgesteld van btw)

Website:             IBIS UvA

 

Heb je nog vragen? Kom op de voorlichtingsavond of neem contact op met ons op via 020-525 6134 of Executive-Education@uva.nl

 

            


Mode
Part-time
Language of instruction
Dutch
Starts in
March

Published by  Economics and Business